Protokół Komisji Skrutacyjnej

z obliczania głosów oddanych w głosowaniu w wyborze Przewodniczącego Rady Miejskiej Władysławowo sporządzony na sesji w dniu 7 maja 2024r.

Komisja skrutacyjna w składzie:
1. Przewodniczący Komisji Skrutacyjnej – Piot V Dettlaft
2. członek Komisji Skrutacyjnej – MAMUSZ Kabudac
3. członek Komisji Skrutacyjnej – Haras Gonienka
po wyjęciu kart z urny i ich przeliczeniu stwierdza, co następuje:
1. Liczba radnych Rady Miejskiej Władysławowa obecnych na socii wywanie i
do giosowania: A osób.
2. Na Przewodniczącego Rady Miejskiej Władysławowa zgłoszono kandydatury radnych:
1) Adam Białas
3. Minimalna liczba głosów do dokonania ważnego wyboru Przewodniczącego Rady wynosi: 8.
4. Liczba radnych, którym wydano karty do głosowania:
5. Liczba kart wyjętych z urny:4
6. Liczba głosów nieważnych:
7. Liczba głosów ważnych:
8. Liczba głosów ważnie oddanych za wyborem poszczególnych kandydatów
1 Adam Białas oddano głosów: "za"
"przeciw"
Wobec powyższego komisja skrutacyjna stwierdza, ze kandydat, radny Adam Białas uzyskał wymaganą liczbę głosów /określoną w pkt 3/ i został wybrany na Przewodniczącego Rady Miejskiej Władysławowa.
Ponadto Komisja stwierdza, że podczas głosowania nie zaszły żadne okoliczności, które mogły mieć wpływ na ważność głosowania.
Na tym protokół zakończono i podpisano: 1. Przewodniczący Komisji Skrutacyjnej: